Neem me mee - Podcastfestival 2021 Follow

Neem me mee - Podcastfestival 2021

@Podcastfestival2021

We publish results from the Podcastfestival 2021 in this feed. The festival runs september 23 through september 26 and takes place consecutively in Groningen, Amsterdam, Nijmegen and Utrecht.

The Podcastfestival 2021 is an initiative from Podcastnetwerk and is made possible by the Creative Industries Fund NL, Fonds 21, Prins Bernhard Culture Fund, European Cultural Foundation, Dutch Foundation for Literature, the municipalities of Nijmegen, Utrecht and Groningen and the International Visitors Programme of Het Nieuwe Instituut. The programme is presented in collaboration with Podgront, Forum Groningen, Tolhuistuin, Are We Europe, De Nieuwe Oost // Wintertuin and the International Literature Festival Utrecht (ILFU).

Arts Education Performing Arts
Back to episodes of Neem me mee - Podcastfestival 2021
EvdA Wandelaflevering Β§1 Grote Markt

EvdA Wandelaflevering Β§1 Grote Markt

β€’
1 0 0
Grote Markt Groningen

Bekijk de route hier

Gewoon Groningen!

De Eeuw is een trouwe gast op het Podcastfestival, al vanaf het prille begin. En dit jaar gaan Ype en Botte in het kader van dit festival naar Groningen, om daar een wandelaflevering te maken. Groningen is Botte's studentenstad, dus hij heeft er mooie herinneringen aan. En Ype heeft er om een of andere reden voortdurend al zijn lezingen.

πŸŽ™ Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door, en in samenwerking met het Podcastfestival. Alle informatie over het festival vind je op podcastfestival.nl. En dit jaar (2021) vindt het plaats in vier opeenvolgende locaties: Groningen, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht. Er zijn workshops, liveshows, Stephanie Foo van This American Live geeft een keynote, en zo voort en zo verder. Als je van podcasts houdt, en zeker als je er een maakt of wil maken, bekijk dan even het programma: het is fantastisch!

Botte en Ype ontmoeten tijdens deze wandeling de Groningse striptekenaar Barbara Stok bij poppodium Vera, en Martijn Rotgers, die programmeur is bij het Groninger Forum en hen daar meeneemt naar het dak.

🚢 Je kan meelopen, op elk moment dat je kiest. In Groningen zelf, in je hoofd, of meekijkend op het kaartje dat op podcastfestival.nl staat. Je kan de route ook checken in de shownotes, hieronder.

Veel plezier met deze wandelaflevering van de Eeuw van de Amateur, door de prachtige stad Groningen!

🎻 Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Je kan met 15% korting naar een aantal najaarsconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw van deze orkesten. Ga daarvoor naar orkest.nl/eeuw.

πŸ—Ί Locaties:

Vanaf minuut

02'00 zijn we op de Grote Markt;

12’00 Zwanestraat

17’00 Broerstraat

22’00 Uurwerkersplein

27’00 De Laan / Turftorenstraat

28’00 Kleine Kromme Elleboog

31’00 Stoeldraaierstraat

32’00 Akerkhof

37’00 A-brug

46’00 Folkingestraat (thv Folkingedwarsstraat)

47’00 Gedempte Zuiderdiep (thv PathΓ©)

56’00 Oosterstraat (thv Vera)

1.09’00 Grote Markt (FeBo)

1.11’00 Forum